نمایندگی زیمنس (کنترل فاز زیمنس)

تجهیزات و قطعات کنترلی متعددی در حوزه برق موجود می باشند که می توان به وسیله آن ها اقدامات حفاظتی مختلفی را انجام داد. کنترل فاز ها را می توان به عنوان کلید هایی در نظر گرفت که در دسته بندی فشار ضعیف کاربرد های فراوانی دارند. کنترل فاز زیمنس یکی از مدل های بسیار باکیفیت و پرکاربرد می باشد که می توان در صنایع مختلف از آن ها استفاده کرد. کد فنی این محصولات با UG3 شروع شده و در کاتالوگ محصولات مختلف می توان مشخصات فنی آن ها را مشاهده نمود. شرکت زیمنس آلمان را به عنوان یکی از پیشگامان صنعت برق شناخته و از محصولات آن در موارد بسیار زیادی استفاده می کنند. به دلیل سابقه و کیفیت محصولات موجود در این برند است که افراد و شرکت های مختلف علاقه مند به استفاده از این تجهیزات هستند. ( نمایندگی کنترل فاز زیمنس )

کنترل فاز زیمنس

از کنترل فاز زیمنس برای حفاظت از بسیاری از تجهیزات موجود در یک مدار الکتریکی استفاده می شود. می توان از این تجهیزات به موتور های الکتریکی به صورت گسترده از این کنترل فاز ها استفاده کرد. وسایل و تجهیزات مختلفی در صنعت برق نیازمند استفاده از رله های کنترل بار می باشند که می توان به ژنراتور ها اشاره کرد. کنترل فاز ها را می توان به عنوان جایگزین بسیار مناسب رله های بی متال به کار برد. بی متال ها بر اساس حرارت کار کرده و ممکن است که دچار خطاهای متعدد شوند. کنترل فاز زیمنس با داشتن قابلیت بسیار مهم تشخیص عیب می تواند یک حفاظت بسیار عالی و جامع را به وجود بیاورد. بوبین های موجود در این کنترل فاز با توجه به تایید صحت تمامی شرایط عمل می کنند. با بررسی شرایط موجود این کنترل فاز ها تیغه های باز خود را بسته و در مسیر مدار فرمان قرار می گیرند. در هنگام استفاده از این تجهیزات می توانید به راحتی و بدون نیاز به دستگاه های جانبی یک مسیر عالی را ایجاد کنید. در ادامه به شرایطی که کنترل فاز زیمنس عمل خواهد کرد خواهیم پرداخت.

خطاهای موجود در مدار

به وسیله کنترل فاز زیمنس می توان خطاهای متعددی را شناسایی کرد. در این رله های می توان حفاظت بسیار خوبی را ایجاد کرد. در صورتی که به درستی این کلید نصب و راه اندازی شود می تواند خطاهای زیر را به خوبی تشخیص دهد.

  • قطعی موجود در هر یک از فاز ها
  • ایجاد تغییرات متعدد در توالی فاز ها به وجود بیاید.
  • تقارن موجود در فاز ها از حد خاصی خارج شود.
  • ولتاژ در حالت های حداقلی و حداکثری مجاز تعریف شده قرار بگیرد.

در این موارد کنترل فاز زیمنس به خوبی عمل کرده و خطاهای موجود را شناسایی می کند. با شناسایی به موقع و قطع به موقع مدار می توان یک حفاظت جامع و کلی را ایجاد کرد. این محصولات را می توان در انواع مختلفی مورد استفاده قرار داد. این کنترل فاز های موجود را می توان در دو دسته آنالوگ و دیجیتال قرار داد. در هنگام نصب این کنترل کننده فاز به برق باید هر فاز را به یکی از ترمینال های R و S و T متصل کنیم. ممکن است این کنتاکت ها با نام های L1 و L2 و L3 نامگذاری کرده باشند. باید دقت داشته باشید که اگر کنترل فاز شما دارای ترمینال نول نیز باشد بهتر است که نول مربوطه را نیز متصل نمایید.

اصطلاحات موجود در کنترل فاز زیمنس

در هر یک از تجهیزات موجود در حوزه برق می توان اصطلاحات متعددی را مشاهده نمود. در کاتالوگ های موجود می توان این اصطلاحات را نیز مشاهده نمود. با توجه به کارکرد موجود در هر کنترل فاز می توان اقدامات متنوعی را صورت داد. برای هر اقدام باید تنظیمات متعددی را اعمال کرد. این تنظیمات و اصطلاحات موجود را می توان به صورت زیر دسته بندی و معرفی نمود.

  • SEN: به وسیله این قابلیت می توا میزان حساسیت کنترل فاز موجود را به خوبی تنظیم نمود. این تنظیم را می توان برای تشخیص تقارن موجود بین فاز های ورودی ایجاد کرد.

  • ON DELAY: می توان به وسیله این قابلیت زمان انتظار را مشخص نمود. در مواقعی که خطایی رخ می دهد و یا مدار برای اولین بار روشن می شود می توان مشخص کرد که چه میزان زمان منتظر بماند.

  • ورودی های فرمان: به این ترمینال موجود در کنترل فاز یک ورودی فرمان وارد می شود. خروجی این ترمینال را می توانیم در شماره های ۱۶ و ۱۸ مشاهده نماییم.

  • خروجی های نرمال باز: این خروجی را می توان در زمانی که ولتاژ هر سه فاز موجود بدون هیچ مشکلی عمل کنند وصل می شود. در این حالت یک چراغ سیگنال به نام REL نیز فعال خواهد شد.

  • خروجی نرمال بسته: این کنتاکت همیشه و به صورت مداوم بسته می باشد و در صورتی که چراغ سیگنال REL روشن شود باز می شود.

  • چراغ سیگنال P: درصورتی که دو فاز از سه فاز متصل شده جابجا شوند فرمان قطع به مدار صادر شده و چراغ سیگنال P نیز روشن خواهد شد.

  • چراغ سیگنال F: اگر ولتاژ تعریفی مدار از حد مجازی عبور کند بعد از گذشت ۳ ثانیه کلید کنترل فاز زیمنس مدار را قطع خواهد کرد. در صورت قطع مدار چراغ سیگنال F در کلید مربوطه روشن خواهد شد.

مزایای موجود در کنترل فاز

در هروسیله برقی می توان مزایا و معایب متعددی را مشاهده نمود. با توجه به مزایا موجود می توان ارزش خرید این تجهیزات را شناسایی کرد. با توجه به مزایای موجود می توان کاربرد های متعددی را برای این کلید های کنترل فاز در نظر گرفت. برای کنترل فاز زیمنس می توان مزایای زیر را بیان کرد.

  1. حفاظت از تجهیزات موجود در تابلو های برق
  2. حفاظت از تاسیسات الکتریکی نصب شده
  3. حفاظت از الکتروپمپ های نصب شده در مدار
  4. وجود تنظیمات متعدد برای رله برای نصب در تاسیسات مختلف الکتریکی
  5. وجود رله مولتی فانکشن بسیار قوی
  6. حساسیت بسیار بالا و عالی به خطای فاز یا همان خطای ولتاژ
  7. وجود سرعت عمل بسیار عالی در کلید برای اعمال سریع فرمان ها
نمایندگی کنترل فاز زیمنس

خرید کنترل فاز زیمنس

در خرید کنترل فاز زیمنس موارد متعددی را باید مد نظر قرار داد. مدل های بسیار زیادی از این کنترل فاز ها در بازار موجود می باشند. این کنترل فاز ها را بر اساس میزان جریان های عبوری دسته بندی می کنند. با توجه مقدار جریان های موجود می توان تنوع بسیار بالایی را برای این محصولات در نظر گرفت. یکی از موارد بسیار مهم در هنگام خرید این برند توجه به اصالت کالا می باشد. به دلیل کیفیت بالای محصولات زیمنس می توان در بازار محصولات مشابهی را مشاهده کرد. بهتر است که در هنگام خرید خود از نمایندگی های معتبر و فروشگاه های با سابقه خرید های خود را انجام دهید.