نمایندگی زیمنس (Siemens contactor)

معرفی کنتاکتور زیمنس ( نمایندگی کنتاکتور زیمنس )

کنتاکتور به عنوان یک کلید مغناطیسی بسیار دقیق می باشد که می توان در موارد بسیار زیادی از آن استفاده نمود. شرکت های بسیار زیادی این نوع از کلید های مغناطیسی را تولید می کنند. یکی از پیشگامان تولید کلید های مغناطیسی در دنیا شرکت زیمنس کشور آلمان می باشد. این شرکت در ساخت و تولید انواع تجهیزات الکتریکی بسیار معروف و محبوب می باشد. کنتاکتور زیمنس به عنوان یکی از محصولات بسیار پرطرفدار و پرکاربرد این شرکت در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول را به واسطه کیفیت و نوع ساخت آن مورد استفاده قرار می دهند. کنتاکتور ها را می توان به عنوان کلید هایی معرفی کرد که وابسته به فرمان های مختلف می باشند. در هر مدار الکتریکی که وظیفه کنترل در آن وجود دارد می توان این کلید ها را مشاهده کرد. نمایندگی کنتاکتور زیمنس

کنتاکتور زیمنس

با توجه به کیفیت ساخت آن ها می توان در شرایط گوناگون از آن ها استفاده نمود. این محصولات بسیار متنوع بوده و در رنج های مختلفی جریانی تولید می شوند. عمل قطع و وصل در کنتاکتور ها به وسیله مدار فرمان انجام می شود. نحوه عملکرد کنتاکتور زیمنس بسیار سریع و مطمئن می باشد. می توان این کنتاکتور ها را در انواع ولتاژ ها و جریان ها مورد استفاده قرار داد. کنتاکتور زیمنس را از ۱ تا ۱۰۰۰ آمپر تولید می کنند و با توجه به نیاز صنایع مختلف می توان از آن ها استفاده نمود. به دلیل وجود تیغه های مغناطیسی موجود در این محصولات هرچه ظرفیت بالاتر رود وزن کنتاکتور نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

 عملکرد کنتاکتور ها را می توان بر اساس روابط و شرایط فیزیکی تعیین نمود. این وسایل به شکلی عمل می کنند که اگر نیروی مغناطیسی موجود بیشتر از نیروی کشش فنر باشد تیغه ها به یکدیگر می چسبند. اتصال تیغه ها به یکدیگر به معنی برقراری جریان برق در مدار می باشد. در صورت قطع جریان الکتریکی در کلید میدان مغناطیسی از بین رفته و نیروی فنر تیغه ها را از یکدیگر جدا می کند. می توان کنتاکتور زیمنس را در دو حالت AC و DC مورد استفاده قرار داد. قدرت کنتاکتور های موجود در برق متناوب نسبت به جریان مستقیم بسیار بیشتر می باشد. به دلیل وجود میدان مغناطیسی بسیار قوی تر در برق ۲۲۰ ولت و بالاتر می توان شاهد سرعت عمل بالاتر در این محصولات بود. در ادامه به معرفی انواع کنتاکتور های زیمنس خواهیم پرداخت.

انواع کنتاکتور زیمنس (Contactor Siemens)

کنتاکتور های AC و DC بر اساس تیپ بندی های انجام شده می توانند کاربرد های مختلفی را از خود نشان دهند. از این تیپ ها می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • کنتاکتور AC تیپ ۱: این نوع از کنتاکتور ها برای بار های اهمی مانند گرمکن های مختلف قابل استفاده می باشد.  در بار های غیر اندوکتیو و اندوکتیو ضعیف نیز می توانند عملکرد خوبی را از خود نشان دهند.

  • کنتاکتور AC تیپ ۲: از این تیپ می توان برای راه اندازی انواع موتور های آسنکرون روتور سیم پیچی شده یا داشتن ترمز جریان مخالف استفاده نمود. همچنین از این تیپ می توان در موتور های روتور سیم پیچی شده بدون تمرکز و جریان مخالف نیز که جریان راه اندازی وابسته به مقاومت مدار روتور بستگی دارد.

  • کنتاکتور AC تیپ ۳: از این تیپ جهت راه اندازی موتور های آسنکرون قفسه ای استفاده می باشد. باید دقت داشته باشید که تحمل جریان در هنگام قطع در این تجهیزات تقریبا ۵ تا ۷ برابر جریان نامی می باشد. این گروه تحمل بسیا بالایی در قطع و وصل به دفعات را دارا می باشد.

  • کنتاکتور AC تیپ ۴: این تیپ را می توان در راه اندازی موتور های آسنکرون روتور قفسه ای مورد استفاده قرار داد. در این تیپ می توان شاهد وجود ترمز و تغییر جهت جریان نیز بود.

  • کنتاکتور AC تیپ ۵: از این تیپ برای لامپ های تخلیه گازی مانند بخار جیوه و بخار سیم و همچنین لامپ های التهابی کاربرد دارد.

  • کنتاکتور AC تیپ ۶: از این نوع از تیپ ها برای کنترل ترانسفورماتور های برق در شبکه توزیع برق استفاده می کنند.

کنتاکتور های تیپ DC:

  • کنتاکتور DC تیپ ۱: این نوع از محصولات در این تیپ در مدار های فرمان کاربرد داشته و بوبین به کار رفته در آن مغناطیسی است. در این تیپ کنتاکت قدرت وجود نداشته و تنها قابلیت نصب در مدار فرمان را دارد.

  • کنتاکتور DC تیپ ۲: این تیپ بیشتر برای بار های اهمی کاربرد داشته و بار های غیر اهمی به این تیپ آسیب وارد می کنند.

  • کنتاکتور DC تیپ ۳: از این تیپ برای راه اندازی موتور های شنت و قطع کردن موتور هنگام کار می توان استفاده کرد.

  • کنتاکتور DC تیپ ۴: می توان از این تیپ برای راه اندازی موتور های سری و قطع موتور در حین کارکردن استفاده کرد.

  • کنتاکتور DC تیپ ۵: از این تیپ می توان برای راه اندازی موتور های سری استفاده کرد. این محصولات این قابلیت را دارند که به دفعات بسیار زیاد آن ها را قطع و وصل نمود.

نمایندگی کنتاکتور زیمنس

قطعات موجود

می توان اجزا کنتاکتور ها را در قسمت های مختلف مورد بررسی قرار داد. این محصولات شامل بدنه، بوبین و کنتاکت ثابت و متحرک می باشد. هسته موجود در این وسایل را می توان به دو بخش هسته ثابت و متحرک تقسیم بندی می کنند. قسمت متحرک موجود در کنتاکتور زیمنس توسط یک فنر بسیار با کیفیت جدا نگه داشته می شود. می توان برای این محصولات مزایای مختلفی را در نظر گرفت در ادامه این مزایا را برای شما شرح خواهیم داد.

  • سرعت قطع و وصل بسیار بالا و دقیق
  • امکان کنترل از راه دور با استفاده از بوبین های جانبی
  • امکان قطع و وصل در دفعات بسیار زیاد
  • طول عمر بسیار بالا و مقاومت بسیار خوب
  • قابلیت دریافت فرمان از تعداد بسیار زیادی شستی قطع و وصل جریان
  • قابلیت طراحی مدار های بسیار عالی و اتوماتیک با قابلیت قطع و وصل برق بدون دخالت انسان

از انواع کنتاکتور های موجود می توان به نوع خازنی ان ها نیز اشاره کرد. از این کنتاکتور زیمنس می توان جهت راه اندازی خازن های قدرت استفاده نمود. از این خازن ها در بانک های خازنی برای اصلاح ضریب قدرت استفاده می کنند.

بررسی ارزش خرید

با توجه به اینکه کنتاکتور زیمنس از محصولات بسیار قوی و با کیفیت می باشد می توان ارزش خرید بالایی را برای آن در نظر گرفت. با توجه به وجود سرعت عمل بالا و کیفیت تیغه های موجود می توان شاهد سرعت عمل بسیار بالایی در این محصولات بود. در تمامی برند های موجود می توان این محصولات را مشاهده کرد. باید دقت داشته باشید که تفاوت موجود بین این برند ها با برند زیمنس در سرعت عمل آن ها می باشد. هرچه سرعت عمل دریافت فرمان ها بالاتر باشد کیفیت محصول مورد نظر نیز بالاتر خواهد بود. با توجه به سرعت عمل بالای این کلید ها می توان از ایجاد ایمنی برای تجهیزات مختلف اطمینان حاصل نمود. جهت استعلام قیمت و موجودی به ( نمایندگی کنتاکتور زیمنس ) در واتس اپ پیام دهید. (۰۹۳۷۱۷۷۴۱۴۳)